zavarivanje cevovoda termoplasting

Zavarivanje plastike

Termoplasting - Usluge

Firma Termoplasting doo, u okviru svoje delatnosti, vrši i zavarivanje plastike, montažu cevovoda, remonte na postojećim sistemima od plastičnih masa, lepljenje kompozitnih materijala i montažu elemenata of fiberglasa, tj GRP/FRP materijala.

Postupci zavarivanja koje vršimo su:

  • elektrofuziono zavarivanje,
  • diskontinualno elektroekstruziono zavarivanje,
  • kontinualno elektroekstruziono zavarivanje,
  • čeono zavarivanje cevi.

 

Zavarivači Termoplastinga su stručni i obučeni

Zavarivači su sertfikovani po EN13067. Svo naše osoblje zaduženo za vizuelno-dimenzionu kontrolu (ispitivanje metodama bez razaranja) poseduje sertifikat po standardima EN473, EN970, ISO9712. Složene zavarene konstrukcije propisuje inženjer zavarivanja sa stečenom međunarodnom tj evropskom diplomom IWE/EWE.

Termoplasting poseduje opremu za zavarivanje plastike, kojom uspešno zavarujemo i montiramo cevi od 20mm do 3m u prečniku. Kvalifikovan, iskusan i pouzdan, naš tim zavarivača je u stanju da realizuje bilo koji postupak zavarivanja plastičnih elemenata, bilo gde u svetu.

 Partnerske kuće u oblasti zavarivanja:

Firme sa kojima sarađujemo u oblasti zavarivanja plastike i ispitivanja materijala su respektabilne instiucije i firme: Vojno-tehnički institut, Zavod za zavarivanje iz Beograda i Institut GOŠA iz Smederevske Palanke.

Naša firma efikasno vrši zavarivanje cevi velikog prečnika.

 

Pogledajte u nastavku galeriju fotografija koje prikazuju kako se vrši zavarivanje plastike na terenu.