Radno vreme

Pon - Sub, 08:00 - 21:00

Pozovite nas

+381 63 252-714

Kontaktirajte nas

office@termoplasting.com

Image

Dobrodošli u Termoplasting d.o.o.

17 Godina Iskustva

Bavimo se duži niz godina inženjeringom i izradom proizvoda od plastičnih masa. Rezervoari za vodu i drugi plastični proizvodi se izrađuju tehnikom spiralnog namotavanja polietilena i polipropilena. Takođe, vršimo i zavarivanje plastčnih masa. Plastični rezervoari koje proizvodi Termooplasting se koriste za skladištenje različitih vrsta otpada (industrijske i kućne otpadne vode), nafte i ostalih hemijskih supstanci i najvišeg su kvaliteta.

Sistemi za sakupljanje kišnice, septičke jame, rezervoari za vodu i druge supstance, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, šahtovi, pontoni, sakupljači ulja koje izrađujemo se koriste u raznim granama privrede. Oni su našli primenu u poljoprivredi, farmaceutskoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji, industriji prerade otpadnih voda, a koriste se i u medicinske i naučne svrhe. Izrađujemo rezervoare u standardnim dimenzijama i oblicima kao i po narudžbinama kupaca.

Kontaktirajte nas, odgovorićemo na Vaš zahtev za određenim proizvodom. U skladu sa vašim specifikacijama, obezbedićemo odgovarajući izbor materijala, debljinu zida, oblik, priključke i dodatnu opremu.

Često nam postavljate

Sledeća pitanja

Da, mogu. Oni su zahtevniji za izradu i montažu od horizontalnih podzemnih rezervoara jer imaju drugačiji profil zida cilindra. Takođe se moraju postaviti na betonsku ploču i onda zatrpati peskom.
Da, naša firma poseduje priznanje proizvođača plastičnih uzgonskih elemenata. Po trenutno važećim propisima (2022. godina) možete sa bilo kojim plastičnim pontonom registrovati Vaš splav. Uvek pre kupovine tražite pismenim putem mišljenje lokalne kapetanije koja je nadležna za registraciju da Vam to i potvrdi. Da li postoji neki problem za registraciju Vašeg splava i ako postoji, moraju navesti po kom dokumentu ili članu Zakona Vas odbijaju.
Septičke jame su sabirni vodonepropusni sudovi koji služe za sabiranje otpadne vode koju će kasnije odvesti ovlašćeno preduzeće. Po našem zakonu prelivne jame se ne mogu koristiti.
Kao šro znate veliki broj ambalaže za prehranu je izradjen od plastičnih masa pa i od polietilena. Cevi za vodu u vašem mestu su takodje od PEHD. Materijali koje koristimo poseduju potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti. Uvek naglasite da hoćete rezervoar za vodu. Oni se rade u beloj ili svetloj boji tj po Vašem izboru.