Radno vreme

Pon - Sub, 08:00 - 21:00

Pozovite nas

+381 63 252-714

Kontaktirajte nas

office@termoplasting.com

Saznajte više o

Našim projektima i partnerima

Projektovanje i izrada plutajućih objekata po zahtevu naručioca. Sajlama je šetajući ponton na Zapadnoj Moravi učvršćen a imao je namenu da se pomera sa jedne na drugu stranu reke.
Projektovanje i izrada plutajućih objekata po zahtevu kupca. U toku radova na izgradnji visećeg mosta na Zapadnoj Moravi u Trsteniku, Termostating je izradio i montirao šetajući ponton na levoj obali Zapadne Morave. Sajlama je ponton učvršćen i kretao se sa jedne na drugu stranu reke, prateći tempo radova.
Projektovanje i izrada plutajućih objekata po zahtevu kupca. Za Knjaz Miloš je izrađena reklamna boca visine 15m na čeličnoj konstrukciji sa plastičnim pontonima prečnika 800mm. Ukupna masa konstrukcije je 15t. Čelična konstrukcija je modularnog tipa I može se prilagoditi za takmičenja na vodi, plutajući pristan, pontonski most… Implementiran je specifičan način sidrenja koji se pokazao kao dovoljan pri naletima letnjih oluja.
Za kupca je izveden pristan za čamce sa prilaznim mostom dužine 12m po svim propisima brodogradnje, građevinske i mašinske struke. Toplo cinkovana konstrukcija, gazište po izboru kupca, pontoni prečnika 800mm. Izborom materijala i načinom izrade održavanje je svedeno na minimum.
Termoplasting je izveo kompletnu infrastrukturu za veslanje i sportove na vodi u olimpijskom centru Mingečaur u Azerbejdžanu. Izrađeni su splav za veslanje, kajak i kanu (dimenzija 4kom x 6x4m), radni katamaran / sudijski toranj, pristan za čamce, prilazni most, staze za veslanje, markacione table na obali. Čelična toplo-cinkovana konstrukcija, FRP/GRP gazišta, pontoni cilindričnog i pravougaonog oblika. Sve je izvedeno po propisima struke i specifičnim zahtevima međunarodne veslačke federacije FISA. Kompletan inženjering za izvođenje infrastrukture za kajak, kanu i veslanje.
Po zahtevu naručilaca, isporučili smo plastične pontone sa ili bez čelične konstrukcije koja može biti farbana ili toplo-cinkovana. Najčešci prečnici pontona su 600-800-1000 ali su izrađivani i u prečnicima 300, 500, 1200, 1400mm. Sve zavarene spojeve izvodi sertifikovano osoblje po EN13067 i uz potvrdu o priznanju proizvođača plastičnih pontona koju izdaje Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu pri Ministarstvu građevinarstva Republike Srbije.

Naši partneri