Radno vreme

Pon - Sub, 08:00 - 21:00

Pozovite nas

+381 63 252-714

Kontaktirajte nas

office@termoplasting.com

Mala postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Mala postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda firme Termoplasting su biološki i hemijski sistemi koji svu otpadnu vodu odvode direktno u postrojenje u kojem se ona prečišćava. Kada je voda prečišćena na ovaj način, ona tada odlazi, ili se ispumpava do mesta gde se vrši odlaganje.

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda je opremljeno sistemom samokontrole a može se poručiti i GSM daljinskim upravljačem. Po isporuci je spremno za instaliranje te se može povezati i staviti u upotrebu. U saradnji sa češkim proizvođačem FORTEX-AGS izrađujemo kompaktne uređaje za prečišćavanje otpadnih voda malih dimenzija.

Takođe, možemo Vam ponuditi projektovanje i distribuciju opreme sa ugradnjom za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda od 1.000-100.00ES. Odlično iskustvo naših partnera je dokazano. Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije, kontaktirajte nas, poslaćemo vam materijal

Uređaji za prečišćavanje otpadnih voda ABP FORTERRA

Naši prečistači otpadnih voda koji imaju oznaku ABP (Aktivacioni Biološki Prečistač) FORTERRA, su konstruisani da pokrivaju potrošnju 1-750 ekvivalentnih stanovnika. Projektovani su kao kompaktni sistem u rezervoarima proizvedenim od polietilena visoke gustine, a koriste se za za čišćenje fekalnih voda filtriranih na biološki način. Ovi uređaji se mogu upotrebiti i za čišćenje industrijske otpadne vode ako su po svojstvima fekalne vode.

Prečistači FORTERRA su proizvedeni u skladu sa važećim propisima Evropske unije o kvalitetu otpadnih voda. Firma Termoplasting u saradnji sa češkim partnerom Fortex-AGS nudi kompletnu podršku u izboru, projektovanju, izradi i puštanju u rad bilo kojeg tipa prečistača za fekalne vode, kapaciteta i do 100.000ES.

Postignuti prosečni parametri izlazne vode

Prečistači su ispitivani i testirani u realnim uslovima u Ispitnom institutu za vodoprivredu T.G. Masaryk u Pragu, Češka Republika. Rezulati ispitivanja urađenih na ovom priznatom Institutu su sastavni deo Tehničkih uslova i Uslova za isporuku ABP FORTERRA prečistača.