Radno vreme

Pon - Sub, 08:00 - 21:00

Pozovite nas

+381 63 252-714

Kontaktirajte nas

office@termoplasting.com

Gravitacioni separatori ulja i drugih supstanci

Gravitacioni separatori ulja firme Termoplasting su izradjuju od plastičnih masa a u skladu sa standardima SRPS EN858-1 i SRPS EN858-2. Svi proizvodi naše firme su propraćeni kompletnom tehničkom dokumentacijom sa važećim atestima i stručnim mišljenjima.

Gravitacioni separatori ulja i drugih supstanci lakših od vode, proizvode se u zapreminama od 500 litara do 50.000 litara. Separatori masti i ulja se efikasno primenjuju na benzinskim pumpama, poljoprivrednim gazdinstvima, perionicama automobila, kao i na drugim mestima na kojima je moguće oticanje zaprljane i masne vode u prirodu i kišnu kanalizaciju. Gravitacioni separatori ulja se mogu postaviti iznad zemlje ili u zemlju.

Jednostavno se ugrađuju, montiraju i održavaju, male su mase, visoke i niske temperature ne utiču na rad separatora, velika statička nosivost (mogućnost ugradnje u saobraćajne površine), ne korodiraju, podzemne vode ne ometaju njihov rad, dug eksploatacioni vek i otporni su na hemijski uticaj velikog broja različitih supstanci.